maanantai 3. kesäkuuta 2013

Tulevaisuus kasvatusalalla?

Ovatko lapset tai nuoret sinulle tärkeitä?
Haluatko kokeilla kasvatusalan työtä ja opiskelua?
Pidätkö työstä, jossa saat hyödyntää taitojasi monipuolisesti?
Haluatko valmistua ammattiin vuodessa?

Tulepa opiskelemaan koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkintoon (KAITO) valmistavaan koulutukseen meille!


KAITOn työnkuva on monipuolinen. Siihen voi sisältyä työpaikasta riippuen mm. oppimisen ohjaamista, avustamista päivittäisissä toimissa ja vapaa-ajan ohjausta (kerhot ym.). Työpaikkoina voivat olla mm. peruskoulut, erityiskoulut ja -luokat, esikoulut, henkilökohtaisen avustajan työ, toimintakeskukset, aamu- ja iltapäivätoiminta ja erilaiset kerhot, toisen asteen oppilaitokset jne..

Opiskelu on myös monipuolista, ei pelkkää penkin kuluttamista. Lähiopetuksen aikana opistolla opimme paljon toisiltamme keskustellen, etsimme tietoa yhdessä,  otamme oppia alan asiantuntijoiden luennoilta ja teemme mielenkiintoisia vierailukäyntejä.  Vuoteen sisältyy tietenkin myös työssäoppimista tavallisen erityisten lasten ja nuorten parissa!

Opiskelijat ovat sanoneet, että vuosi KAITO-linjalla on avannut uusia ovia ja selkeyttänyt suunnitelmia, on kasvattanut ihmisenä sekä lisännyt itsetuntemusta ja itseluottamusta. Uusia ystäviä unohtamatta!

Linjan vastuuopettajana toivon, että uskallat ottaa ensimmäisen askeleen kohti tätä seikkailua, jos tunnet, että tämä ala kiinnostaa. Teemme yhdessä vuodesta sellaisen, että saat uusia näköaloja, kokemuksia ja mahdollisuuksia elämääsi!


Anneliina Keisala


Anneliina ja perhepäivähoitajien vastuuopettaja Elina melomassa

Lukuvuoden 2012-13 Kaito- ja perhepäivähoitaja-opiskelijoiden terveisiä opintoja harkitseville:

- Opistolle opiskelemaan kaikki innokkaat ja halukkaat. Matkan varrelta saat itsellesi mieleenpainuvia muistoja.
- Mahtava henkilökunta, ruoka ja muistot!
- kauniissa ympäristössä akut latautuu kummasti - upea vuosi, ihana henkilökunta + opetus huippua!
- Saat hyvät eväät elämän varrelle.
- Opetus kaito-linjalla huippuluokkaa, parempaa et saa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti