tiistai 16. heinäkuuta 2013

Hoiva-avustajaksi?

Onko ihmisen hyvinvointi lähellä sydäntäsi?
Oletko matkalla hoitotyön ammattilaiseksi? 

Meillä opistolla alkaa syksyllä 2013 Hoiva-avustaja/henkilökohtainen avustaja -opintolinja. Opiskelu kestää vuoden, ja painottuu hyvin paljon työhön ja tekemällä oppimiseen. Olisiko sinusta hoitotyön ammattilaiseksi?


Koulutuksemme tarkoituksena on antaa monipuoliset valmiudet toimia henkilökohtaisena avustajana, hoiva-avustajana tai omaishoitajana. Koulutus on myös portti hoito- ja huolenpitotyön maailmaan alasta kiinnostuneelle. Hoivalinjan jälkeen on hyvä jatkaa opintoja, jos ala tuntuu kiinnostavalta. Koulutuksesta saat myös paljon työelämäkontakteja, jos haluaisit työllistyä alalle heti opintojen jälkeen.

Koulutuksen aikana sinulla on halutessasi mahdollisuus suorittaa aikuisten ammatillisesta lisäkoulutuksesta valintasi mukaan osatutkinto: perhepäivähoitajan ammattitutkinnosta terveys, turvallisuus ja ruokahuolto, tai koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinnosta erityistä tukea tarvitsevien ohjaaminen. Näistä osatutkinnoista on konkreettista hyötyä, kun tulevaisuudessa opiskeletkin lisää.

Hoivalinjan opintosuunnitelma rakennetaan omien valmiuksiesi ja tavoitteidesi mukaan. Opiskelu kansanopistolinjalla sopii niin aikuiselle alanvaihtajalle, kuin vielä omaa paikkaansa etsivälle nuorellekin. Opiskelussa painotetaan tekemällä oppimista, ja vuoden koulutus onkin hyvin tiivis paketti hoitoalalla tarvittavaa tieto-taitoa.

Otahan yhteyttä jos aiot hoiva-alalle - rakennetaan sinulle sopiva opiskelupaketti yhdessä!

Hakemus: http://www.keokarstula.fi/index.php?option=com_facileforms&Itemid=97

Lisätietoa: kansanopisto@keokarstula.fi
p. 014-5252200
www.keokarstula.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti