perjantai 5. heinäkuuta 2013

Heinäkuun alun kuulumisia

Vilkas viikko meneillään: talo täynnä Karstulan ampumaviikon majoittujia, musiikkileirin asioita järjestellään ja viikonlopuksi tulossa 200 ihmistä omaan kesätapahtumaansa. Tähän vielä lisäksi kyselyitä ja hakemuksia talvikauden opintoihin. Varsinaista tekemisen meininkiä talossa.

Opistoamme on kehuttu mm. siitä, että täällä on kodinomainen ilmapiiri. Se tuli taas todistettua äsken: piano piti siirtää luokasta saliin, siihen tarvittiin kiinteistöhuollon miesten lisäksi pari vahvaa miestä lisää. Paikalla ollut pianon virittäjä lupautui yhdeksi. Onneksi ulko-ovesta tuli juuri mies, jota vararehtori luuli aamupalalle tulevaksi, opistolla jo majoittuneeksi ampujaksi. Mies lupautui hommaan....ja tuli sen jälkeen toimistolle kysymään, että löytyykö hänelle majoitusta...olikin vasta tulossa opistolle!?! Mitä tästä opimme: opistolla on niin kodinomainen ilmapiiri, että vasta sinne tulevatkin napataan huonekalujen ja pianojen siirtoon mukaan ;)

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Piano on paikallaan ja apurit saivat aamupalan vaivoistaan...ja aamu alkoi iloisella naurulla ja hymyllä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti