perjantai 19. heinäkuuta 2013

Äiti-lapsi-leiri kokosi yhteen vanhoja ja uusia leiriläisiäYhteistyössä Lapuan hiippakunnan kanssa järjestettävä Äiti-lapsi-leiri on tuonut elämää opistolle tällä viikolla. Leirin osallistujamäärä oli tänä vuonna edellisvuotta pienempi, mutta onneksi saimme leirin järjestymään! Leiriä oli kuulemma odotettu jo koko kesä, ja lapset odottivat innokkaasti mm. askartelua ja hienoon liikuntasaliimme pääsyä. Iloisia ja reippaita leiriläisiä koko porukka!

 Äidit ovat varmasti nauttineet pääsystä valmiiden ruokapöytien ääreen, saaneet keskustella, luoda käsillään koruja, meloa ja ovatpa jotkut rauhassa livahtaneet kuntosalillekin. Lasten ohjelmassa on ollut mm. liikuntaleikkejä, leivontaa, korujen tekoa sekä pelaamista. Ensimmäisenä leiripäivänä kävimme Kirkkovuoren upeissa maisemissa Mörköjä moikkaamassa ja tiistaina teimme yhteisen retken Saarijärven Puuhapuisto Veijariin. Puistossa teimme tuttavuutta niin mikropossujen kuin kuvassa olevien alpakoidenkin kanssa.


Tänään perjantaina päätämme leirin yhteiseen lauluhetkeen ja jaamme leiriläisille diplomit. Haikeina toivotamme toisillemme hyvää kesän jatkoa, ja toivottavasti tapaamme taas ensi kesänä!


kirjoitti Elina, leirin vastuuopettaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti