torstai 15. toukokuuta 2014

Lasten päivä Koivunlehtiviikolla

Karstulaan hiljattain avattu koivunlehtipankki järjesti Koivunlehtiviikollaan lastentapahtuman, johon Karstulan Evankelisen opiston opiskelijat ja Mörkömaa järjestivät monipuolista ohjelmaa lapsille. 

Lapsia tulikin paikalle todella paljon. Ainakin opiskelijat kehuivat aamupäivää niin vilkkaaksi, ettei ehtinyt yhtään pitkästyä tai taukojakaan pitää. Lapsia tuli sankoin joukoin päivähoidosta Tippamäeltä, Rypäleestä ja perhepäivähoitajien saattelemana. Jokaiselle oli varmasti jotain mieluista tekemistä. Ulkona sai puhallella tuulen avustuksella saippuakuplia, taiteilla keppihevosesteradalla, testata heittotaitojaan käpyjen tarkkuusheitossa, laukoa sählypalloa maaliin ja piirrellä katuliiduilla asfalttiin. Pankin sisätiloissa sai hienon kasvomaalauksen ja voi askarrella itsellen seitin päässä keikkuvan hämähäkin. Toimintapisteitä ohjasivat opiston liikunta-, käsityö- ja hoivalinjan opiskelijat. 


Saippuakuplien puhaltelua

Käpyjen tarkkuusheittoa
sählyä

Katuliiduilla sai piirrellä asfalttiin

Yhdessä piirtämistä

Lopuksi lapset saivat pankin ja mörkömaan ilmapalloja, tikkarit, mehujäät ja muitakin palkintoja osallistumisestaan. Opiskelijat totesivat, että oli vilkas ja virkistävä opiskeluaamupäivä energisten ja iloisten lasten kanssa. 
Kiitos Pop-pankille ja Mörkömaalle yhteistyöstä! Jos voisin, liittäisin tähän videoklipin aurinkoisesta parivuotiaasta tyttösestä, joka nauroi hersyvästi ja pitkään joka kerta kun sai puhallettua ehjän saippuakuplan ja seurasi sitä katseellaan korkealle koivunoksien yläpuolelle.

- Anneliina -Ei kommentteja:

Lähetä kommentti