maanantai 17. helmikuuta 2014

Aurinkoinen asiakaspalvelija

"Pohjoisen Keski-Suomen alueella toimiva Luoteisen Keski-Suomen nuorkauppakamari on myöntänyt vuosittaisen Aurinkoisen asiakaspalvelija -tunnustuksen pohjoisen Keski-Suomen alueella  vuodesta 1992 lähtien. Tunnustus on henkilökohtainen eikä se ole toimialasta riippuvainen, vaan henkilön palveluasenne ratkaisee. Henkilö, jolle tunnustus myönnetään, on osoittanut jo pidemmän ajan sisäistäneensä asiakaspalvelijan roolinsa erinomaisesti ja hänet tunnetaan siitä useilla eri tahoilla.

Tunnustuksien määrä vaihtelee vuosittain. Jokainen tunnustuksen saaja on omalla sarallaan tehnyt merkittävää työtä asiakaspalvelun osalta sekä toiminut aktiivisesti ja ennen kaikkea ollut positiivisesti myötävaikuttamassa oman paikkakuntansa toimintaan." (Lähde: Kaupoille Karstulaan-sivusto )

Ja arvatkaapa, kuka on vuoden 2013 palkittu aurinkoinen asiakaspalvelija? Opistomme laitoshuoltaja Signe Pekkanen! Palkinto tuli kyllä ehdottomasti oikealle henkilölle, ja tähän yhtyvät varmasti sekä opiston nykyinen että entinen henkilöstö sekä opiskelijat. Opiskelijoille hän toimii työnsä ohessa "varaäitinä", ystävänä ja kuuntelijana, ja silti myös työkavereille riittää hymyä ja hyvänhuomenentoivotuksia joka aamu, vuodesta toiseen.

Onnea paljon Signelle!!! Jatka samaan malliin!

Aurinkoinen asiakaspalvelija Signe


Työkaverit ja opiskelijat äänestivät Signen aurinkoiseksi asiakaspalvelijaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti