tiistai 18. helmikuuta 2014

Ajatuksia Opistonmäeltä 5


Aurinkoisia ja Oivallisiakin uutisia opistolta.

Kuten opiston koti- ja Facebook-sivuilta olet varmaan huomannut keittiömme sai tammikuussa tehdyssä elintarvikevalvonnan tarkastuksessa parhaan arvosanan eli oivallisen.

Paras arvio tuli heti ensimmäisellä tarkastuskerralla, opiston keittiön toiminnassa ei siis ollut mitään huomautettavaa elintarviketurvallisuuden kannalta. Opiston ruoan maittavuudenhan on jokainen opistolla ruokaillut jo erinomaiseksi havainnut.
Tervetuloa siis syömään opiston viihtyisään ruokalaan. Lounas on tarjolla ma-pe klo 11.30-12.30.

Maanantaina 17.2. opiston pitkäaikainen laitoshuoltaja Signe Pekkanen sai ansaitusti Luoteisen Keski-Suomen Nuorkauppakamarin myöntämän Aurinkoinen asiakaspalvelija -tunnustuksen.
Signe on esimerkki hyvästä asiakaspalvelijasta: aina iloinen, aina valmis kuuntelemaan, hänellä on aina aikaa asiakkaalle ja hän toteuttaa asiakkaan toiveet yleensä saman tien. Sama iloisuus ja yhteistyökyky näkyy myös suhteessa työtovereihin. Signe on jäämässä eläkkeelle tämän vuoden loppupuolella ja opistolla on kova ja vaativa tehtävä saada hänelle seuraaja, joka täyttäisi edes osaltaan Signen paikan.

Vuoden alku on siis näiltä osin ollut aurinkoinen ja oivallinen. Uskotaan, että lisää hyviä juttuja ja uutisia on opistolta tulossa.

 Pekka Knuutti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti