perjantai 3. toukokuuta 2013

Haku kesäkursseille ja -leireille käynnissä!

Toukokuu, auringonpaiste ja aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää!

Ilmoittautua voi jo kesän leireille ja kursseille - varaa paikkasi hyvissä ajoin!

Tulossa:

IDIKSIÄ opetuksen ja ohjauksen ammattilaisille 10.-14.6.2013

Työpajapäivinä toteutettava virikekurssi opetuksen ja ohjauksen ammattilaisille, mm. perusopetuksen ja päivähoidon henkilöstölle, sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Käsityön erityistekniikoiden keinoin toteutamme mm. metallilankatöitä, punontaa, paperi- ja kangaskollaaseja, kierrätyskäsitöitä ym. Vain mielikuvitus on rajana!
Kurssin hinta on 200€/5 päivää, sisältäen opetusmateriaalin, lounaan ja päiväkahvin. Majoitus ma-pe 2 hh lisäksi vain 50€/hlö/5 päivää.
Koulutukseen ilmoittaudutaan sähköpostitse 20.5.2013 mennessä kansanopisto@keokarstula.fi


Aarrearkku-leiri isovanhemmille ja lapsille 24.-26.6.2013

Isovanhempi - lapsileiri Aarrearkku-teemalla järjestetään yhteistyössä Evankelinen lähetysyhdistys - ELY ry:n kanssa. Leirillä asutaan täysihoidossa, lauletaan, saunotaan ja uidaan, ollaan yhdessä ja vietetään laatuaikaa isovanhempien ja lastenlasten kesken. 
Myös varamummot ja -papat ovat lämpimästi tervetulleita leirille! Hinta aikuisilta täysihoidossa 105€/ma-ke, lapset 6-12 v. 85€ ja alle 6-vuotiaat 70€. Ilmoittautuminen 3.6.2013 mennessä kansanopisto@keokarstula.fi

Lisätietoa opistolta ja ELYn Pohjanmaan aluesihteeri Sirpa Keski-Antilalta, sirpa.keski-antila@evankeliset.net p. 0400-974102 

Lisää tietoa Aarrearkusta www.evankeliset.net   www.aarrearkku.fi


Satusivellin -taideleiri 27.-30.6.2013

Satusivellin on valtakunnallinen lastenkulttuuriviikko. Monien muiden tapahtumien lisäksi opistolla järjestetään lasten ja nuorten taideleiri 5-13 -vuotiaille. Leirin teemana tänä vuonna "Kuvaa, kuvita maalaus!".

Aiempien vuosien tapaan leiri järjestetään Kylli-tädin hengessä, ja leirin vastuuopettajana toimii taiteen maisteri Anne Mäntynen. Leiri järjestetään päiväleirinä, mutta opistolla on myös mahdollisuus majoittua leirin aikana huoltajan seurassa. Leiriltä osallistumme sunnuntain 30.6. satukulkueeseen.
Leirin hinta on päiväleirinä 170 euroa/osallistuja, majoituksen kanssa 220 euroa/osallistuja. Lapsen kanssa majoittuvalta aikuiselta täysihoitohinta on 50 euroa/vrk. Ilmoittautuminen leirille 12.6.2013 mennessä. Kysy lisää kansanopisto@keokarstula.fi


Teatterileiri 27.-30.6.2013

Lasten teatterileirillä ohjaajana teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) Pilvi Honka. Leiri on tarkoitettu 8-13 -vuotiaille teatterista, näyttelemisestä ja ilmaisutaidosta kiinnostuneille lapsille. Leiriltä osallistumme mm. sunnuntain 30.6. satutapahtumaan ja satukulkueeseen. Leiri järjestetään yhteistyössä Karstulan kunnan kulttuuritoimen kanssa.
Leirin hinta on päiväleirinä 140 euroa/osallistuja, majoituksen kanssa 190 euroa/osallistuja. Lapsen kanssa majoittuvalta aikuiselta täysihoitohinta on 50 euroa/vrk.

Ilmoittautuminen leirille 12.6.2013 mennessä. Kysy lisää kansanopisto@keokarstula.fi

Äiti - lapsi -leiri 16.-19.7.2013

Perinteinen Lapuan hiippakunnan kanssa yhteistyössä järjestettävä äiti-lapsileiri. Hyvää ruokaa, mukavaa ohjelmaa ja yhdessäoloa, rentoutumista ja vertaistukea äideille, paljon kivaa tekemistä lapsille! Leirimaksu täysihoidolla äidiltä 170 euroa, lapsilta (alle 12-v.) 95 euroa. Lapuan hiippakunta maksaa äidin osalta 40e ja lapsesta 35e, joten maksettavaksi jää siis äidiltä 130e ja lapselta 60e. Osa kunnista ja seurakunnista myös tukee pienituloisten lapsiperheiden osallistumista joko osittain tai koko maksun verran, kysy lisää esim. oman seurakuntasi diakoniatyöntekijältä!


Karstulan XXXVIII Musiikkileiri 20.-27.7.2013

Klassisen musiikin opetusta alkeista mestarikurssiin.
Laulu, piano, kitara, kantele, jne, 
tänä vuonna myös  fagotti! 

Leirin instrumenttivalikoima antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia ja harjoitella sekä kamarimusiikin soittamista että esiintymistä. Leirin opettaja- ja päätöskonserttien lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus saada esiintymiskokemusta iltamatineoissa.

Arvostetut kansainväliset ja suomalaiset opettajat. Hakuaika leirille päättyy 14.6.2013

 Musiikkileiri facebookissa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti