tiistai 24. marraskuuta 2015

Kuluneen syksyn kuulumisia vararehtorin näkökulmasta


Syksy on taittunut talveksi opistollakin. Ammattitutkintoja tekevät opiskelijat ovat jo olleet viikkoja työssäoppimassa ja alkavat tehdä ensimmäisiä tutkintosuorituksiaan työpaikoillaan perhepäivähoidossa, eskareissa, kouluokissa ja ap/ip-toiminnassa.


Kuvassa kaito-opiskelijoiden tekemiä toimintasuunnitelmia kuvitteellisiin ap/ip-toimintapisteisiin.Myös työpaikkojen edustajia on perehdytetty tutkintotilaisuuksien arviointiin.

Kuvassa neljä innokasta perhepäiväihoitajaa pohtimassa arviointia ja tutkinnonsuorittajilta vaadittavan ammattitaidon osia.
Kristiina Autio, Tanja Manninen, Jasmine Siminson-Järvinen ja Suvi Oikari


Sillä aikaa kun ammatilliset linjat ovat olleet työelämässä, kasvatus-ja psykologisten aineiden opiskelijat ovat keskittyneet kasvatustieteen perusopintoihin. Tulosta on tullut: ensimmäinen 5 op:n ryhmäsuoritus on kaikilla tehtynä, samoin ensimmäinen kirjallinen oppimistehtävä.
Parhaillaan on käynnissä seuraava ryhmäsuoritus sekä verkkokurssi.

Kuvassa oleva käsitekartta liittyykin  yhteen näissä tehtävissä lähteenä olevaan artikkeliin.


Kuvassa Sanna, Riikka, Johanna ja Kaisa
Kpl:n eli kasvatus- ja psykologisten aineiden opiskelijat ovat integroineet satutuntien valmistelun ja kasvatustieteen opiskelun. Käsiteltävänä niin Koiramäen tarinat kuin kasvatussosiologia ja ammatilliset identiteetit.


Mitä kaikkea onkaan valmiina kun joulu lähestyy....

kynäili Sirkka 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti