maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kuvia Toveripäiviltä

Opiston perinteisiä Toveripäiviä vietettiin viikonloppuna, 15.-16.3.2014. Kiitos teille kaikille, jotka olitte mukana! Oli mukava tavata teitä kaikkia.

Lauantaina nykyiset ja viime lukuvuoden oppilaamme kokoontuivat opettajineen ulkoilun merkeissä. Tänä vuonna ei päästy aiempien vuosien tapaan tandem- hiihtämään tai lumiveistoksia rakentamaan, mutta Terveysliikunnan ohjauksen opiskelijamme laativat aurinkoisen päivän ohjelmaksi mm. valokuvasuunnistuksen opiston alueella. Näyttääkö tutulta?

Löydätkö nämä paikat opiston tontilta?

Muutakin liikunta-aiheista kisailua oli ohjelmassa... Ja ilmeistä päätellen kaikilla oli hauskaa!


Ohjelmassa mukana hiippaili erehdyttävästi Pikachun näköinen olento... mistä lie opiston pihamaalle tupsahtanut, vaan iloisella mielellä vastaanotettiin!

pikachu jumpsuit

Lauantaina vietimme myös Toverimerkkijuhlaa, jossa uudet opiskelijamme saivat omakseen opiston Toveriliiton merkin. Opiskelijoilla oli juhlassa omaa ohjelmaa, kauniita lauluja ja hauskoja puheita. Saana ja Anneliina esittivät myös kaksi kaunista lauluesitystä.

"Tykkään susta niin että halkeen..." opiskelijoiden kuoro esitti oman sovituksensa Juha Tapion hitistä. Kaunista <3

Toverimerkkijuhlan jälkeen ohjelmassa oli Pirulainen-yhtyeen konsertti. Saliin kertyi mukavasti myös muita kuulijoita, Karstulasta ja kauempaa. Meno oli vauhdikasta, bändi ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi! Live-esiintyminen on ehdottomasti tämän kokoonpanon valttikortti. Katso lisää Pirulaisen kotisivuilta.

Pirulaisen keikalla oli menoa ja meininkiä
Kitaristi Joni Koski, entinen opistolainen - luontomatkailulinjan opettaja

Sunnuntaita vietettiin perinteisen Toveripäiväjuhlan malliin. Aamu aloitettiin messulla Karstulan kirkossa, josta siirryttiin opistolle lounaalle. Päiväjuhlaan entisiä ja nykyisiä opiskelijoita sekä henkilöstöä kertyi satakunta henkeä. Tunnelma oli lämmin, tasavuosikurssilaiset tapasivat toisiaan, Toveriliiton puheenjohtaja, seurakuntaneuvos Alma Saari piti puheen, ja entiset opiskelijat kertoivat opistomuistojaan. Vuosikurssin 1963-64 opiskeljoita oli varsinkin saapunut paljon paikalle.

hetkiä sunnuntain päiväjuhlasta

Juhlassa esiintyi Kalmarin kuoro johtajanaan Veikko Heinäaho. Heinäaho myös säesti yhteislauluja.

Kalmarin kuoro joht. Veikko Heinäaho

Päiväjuhlassa ojennettiin rehtori Pekka Knuutille Suomen Kansanopistoyhdistyksen hallituksen myöntämä kultainen ansiomerkki. Kultainen ansiomerkki annetaan ansiokkaasta ja menestyksellisestä työstä 30 vuotta opettajana tai toimihenkilönä kansanopistossa toimineelle. Merkin saapui ojentamaan Suomen Kansanopistoyhdistyksen pääsihteeri Jyrki Ijäs. Kiitospuheessaan Pekka kiitti niin henkilöstöään kuin oppilaitaan tuesta ja innoituksesta työhön vuosien varrella. Onnea Pekalle, ja menestystä työuralla myös jatkossa!

Pekka Knuutti ja kultainen ansiomerkki 30 vuoden ansiokkaasta työstä

Tervetuloa Toveripäiville myös ensi vuonna - maaliskuun kolmas viikonloppu, laittakaahan jo kalentereihinne ylös! Ja saa meille tulla muulloinkin :)

Tunnelma Toveripäivillä oli niin keväisen lämmin, että mustikatkin maljakossa alkoivat kukkia.
Näin meillä opistolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti