tiistai 1. lokakuuta 2013

Hyvinvointia läsnäolon keinoin

Enneagrammi.
Kuva: Leena Aijasaho
www.enneagrammivalmennus.fi
Enneagrammi? Mindfulness? Asahi - kuulostaako kiinan kielen lyhyeltä oppimäärältä? Stressin- ja
elämänhallintataidot – kuulostaako hyvältä?Enneagrammi on tapa ymmärtää vuorovaikutussuhteita ja omaa toimintaa yhdeksän erilaisen, keskenään tasa-arvoisen ihmistyypin kautta. Jokaisella enneagrammityylillä on oma automaattinen reagointitapansa. Tietoinen hyväksyvä läsnäolo eli mindfulness auttaa tiedostamaan tätä automaattista toimintatapaa ja vapautumaan omista tavoista reagoida. Olemme enemmän läsnä itsellemme ja toisillemme.
Läsnäolon viikonloppu tarjoaa työkaluja stressinhallintaan ja parempaan itsetuntemukseen. Enneagrammi auttaa sinua ymmärtämään itseäsi ja muita ihmisiä. Kurssilla hahmotat oman persoonallisuustyylisi ja voit tutkia sitä. Mindfulness tietoisen hyväksyvän läsnäolon taitoja harjoitetaan pysähtymällä kehoon tai hitaaseen liikkeeseen ohjatuissa harjoituksissa. Saat välineitä stressinhallintaan ja tasapainoisempaan elämään arjessa ja ihmissuhteissa.”Tulen terveydenhuollon taustalta, koulutukseltani olen työfysioterapeutti . Vuorovaikutustyöstä ja työhyvinvoinnista minulla on yli 20 vuoden kokemus. Omakohtaisella itsetuntemusmatkallani olen käyttänyt enneagrammia, kehotietoisuutta ja läsnäolon harjoittamista , asahia ja mindfulnessia . Myös pitkät pyöräretket yksin ovat avanneet kehon ja mielen yhteyksiä. ” kertoo Leena Aijasaho.Lisätietoa aiheesta löytyy osoitteesta:
www.enneagrammivalmennus.fi
Lisää kurssin sisällöstä Leenan blogista:
http://www.tyonohjauspalvelu.fi/blogi/91-pysahtyminen-tuo-tiedostamista-ja-itsensa-hyvaksymista

Läsnäolon viikonloppu järjestetään toista kertaa Karstulan Evankelisella Opistolla 25.-27.10.2013.
Kurssille voi ilmoittautua 11.10. saakka kansanopisto@keokarstula.fi. Lisätietoa opistolta, kouluttajalta ja osoitteesta www.keokarstula.fi Tervetuloa mukaan!

Lähde: Leena Aijasaho, www.tyonohjauspalvelu.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti