tiistai 23. huhtikuuta 2013

VertaisarviointiaOpistolla oli ns. vertaisarviointi liittyen koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ammattitutkinnon järjestämiseen. Kokosimme kansiollisen papereita ja kerroimme käsityksemme siitä, miten järjestämme koulutuksen ja tutkinnon suorittamiset. K-P opistolta tuli ryhmä, joka haastatteli opiskelijoita/tutkinnonsuorittajia, yhteistyökumppaneita, henkilökuntaa, työssäoppimisen ohjaajia ja arvioijia työpaikoilta...saadakseen kuvaa, miltä toimintamme oikeasti näyttää näiden näkökulmasta. Pikapalautteessa tuli mm. sellaista koko opistoa koskevaa asiaa, jonka haluan Teille kertoa. 

Haastattelujen mukaan: "Opistossa on hyvä yhteishenki. Opistoon on aina mukava tulla. Ruoka on erityisen hyvää. Henkilöstö helposti lähestyttävää. Opisto on elintärkeä Karstulalle. Opisto on muuntautumiskykyinen. Opistossa huokuu perinteinen kansanopistohenki."

Arvatkaa olemmeko ylpeitä talostamme ja kiitos kaikille haastatelluille. :)

Sirkka

-- viesti suoraan facebook-ryhmästämme Karstulan Evankelisessa Opistossa opiskelleet ja siitä kiinnostuneet - käy tutustumassa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti